Tag menigheden med som levende stene.

Kirkevirke!

Lad os alle synge igen, enhver med sin stemme. Lad vor lovsang runge fra enhver tunge!

Vi bør læse indlægssedlen inden vi tager kirken i brug. Den er bygget til indvortes brug, så at vi kan samles om Herren og blive mættet ved hans trug. Her er der rum og ingen støj der hindrer vort ønske om at bede, dvæle og lovsynge samt lytte til Ordet. I kirken kan vi synge sammen, enhver med sin røst, og det vi synger, trænger også dybt ind i vort sind og vor bevidsthed. Det gør os glade i Herren.

Derfor opfordrer jeg til at vi nu tager skeen i den anden hånd og som menighed, de levende stene, får mulighed for at samles til ugentlige fyraftensandagter  udført og tilrettelagt af læge medlemmer, samlet  i et åbent kirkevirke. Det vil muliggøre at få sunget og genhør  glemte salmer, synge kendte og endelig også lære ny, der er aktuelle for den kommende søndags tekst.

Da kirkerne oftest er tilgængelige for besøgende, vil det ligeledes være en praktisk demonstration af hvordan kirken fungerer, for turister og andre søgende. Det er et helt udgiftsneutralt tiltag, som bliver båret af interesserede og sangglade i menighederne. En tredobbelt gevinst.

Hans Schwenker

Pens. Pædagog og Kirkesanger.
Tlf.: 97 85 45 96         E-post: h.schwenker@syngogleg.dk